Voor altijd verliefd op ons eiland

Wie zijn wij?

Ik ben Nancy en ben moeder van twee dochters.
Sinds 1969 kom ik al op Terschelling. Mijn opa en oma hadden begin jaren '60 zes vakantiehuisjes in Midsland aan Zee laten bouwen. Iedere schoolvakantie was ik op het eiland te vinden. Ik heb in al die jaren vele vrienden gemaakt, hutten gebouwd, vuurtjes gestookt op het strand, kilometers te fiets afgelegd en vele tochten gewandeld. 
Mijn twee dochters heb ik ook besmet en ik hoop later het stokje aan hun over te kunnen geven. 
Terschelling zit in ons bloed. Wij raken gewoonweg niet uitgekeken op dit prachtige veelzijdige eiland. Terschelling ademt rust. Resetten doe je op Terschelling; even geen stress van het dagelijkse leven. 

De kans dat ik nu een huisje kon kopen, liet ik niet voorbij gaan. Mijn eigen plekje op ‘mijn’ eiland, was altijd al een droom. Hoe mooi is het dat deze droom nu is uitgekomen?
 

Kijk ook eens naar onze andere huisjes.

Sinne


Sinne ligt midden op het eiland Terschelling. Hoe handig is dat? Je pakt de fiets en je kan in korte tijd het eiland ontdekken. Sinne ligt in de prachtige natuur en met uitzicht op de weilanden met koeien, paarden en schaapjes en het kerkje van Midsland.
Sinne heeft een fijne tuin rondom het vlonderterras met veel groen en veelal inheemse planten, het terras bij de berging waar het goed toeven is met een zacht briesje in de avondzon.


Boshuis Denne

Boshuis Denne is een bijzonder vakantiehuis, in de bossen in Bennekom aan de zuidkant van de Veluwe. Het met smaak gerenoveerde huis heeft een houtkachel, een veranda, een diepe tuin met vuurplaats en plaats voor vier personen. Een droomhuis in het bos!